IZBERITE SI SVOJO…

AKTUALNO - toplotne črpalke Panasonic - Najugodnejša ponudba samo pri eVision.

Vabimo vas, da si ogledate našo aktualno ponudbo toplotnih črpalk in poiščete svoj model toplotne črpalke, ki bo grela vaš dom.
Za vsa vprašanja, informacije in pomoč smo vam zmeraj na razpolago.

High Performance sistem

HP toplotne črpalke Panasonic so primerne predvsem za nove vgradnje, domove z nizko porabo energije in varčne ali pasivne domove. Izredna učinkovitost in energijski prihranki z zmanjšanimi emisijami CO2 ter zelo majhno porabo prostora, so samo tri od mnogih odlik nove Panasonicove Generacije H toplotnih črpalk. Visokozmogljiva enota iz high performance linije Panasonicovih toplotnih črpalk, vam pomaga zadostiti strogim gradbenim zahtevam in zmanjšati stroške gradnje. Učinkovite toplotne črpalke Panasonic, lahko pomagajo občutno zmanjšati porabo energije v hiši.

T-CAP sistem

Ta linija toplotnih črpalk zmore brez pomoči električnega grelnika, ohranjati izhodno moč delovanja toplotne črpalke tudi pri zunanji temperaturi do –20 °C. Zmogljivost ogrevanja je tako ohranjena tudi pri nizkih temperaturah. Celotno serijo T-CAP lahko uporabimo pri novem sistemu talnega ogrevanja, starih ali novih radiatorjih ali celo konvektorskimi grelniki. Zato je idealna zamenjava za stare plinske grelnike na olje in plin. T-CAP sistem je idealna izbira za objekte na lokacijah z ekstremno nizkimi temperaturami in za obnovitev starega sistema ogrevanja.

HT sistem

Aquarea HT zmore zagotoviti temperaturo pretoka 65 °C, zaradi česar je idealna zamenjava za plinske grelnike oziroma grelnike na olje, priključene na radiatorje. Okolju prijazen vir energije, ki deluje skupaj z obstoječimi radiatorji Aquarea HT vam omogoča, da zamenjate svoj tradicionalni vir ogrevanja (kot je grelnik na olje ali plin), a obdržite obstoječe stare radiatorje, da ne boste zmotili ravnovesja v domu. Prednost zamenjave tradicionalnih ogrevalnih sistemov s toplotno črpalko Aquarea HT je jasna: manjši izpusti CO2 in nižji obratovalni stroški v prihodnje.

ZAMENJAJTE IN PRIHRANITE

Pošljite nam svoje povpraševanje in svetovali vam bomo. Vsem svojim potencialnim strankam nudimo svetovanje, kar pomeni da se bomo dogovorili za termin in si prišli ogledat vaše bivališče ter vam nato pripravili ponudbo, ki bo za vas najbolj učinkovita in ustrezala vsem vašim potrebam. 

m2
m

Cene v cenikih zajemajo:

 • Dobavo toplotne črpalke
 • Postavitev toplotne črpalke (zunanje in notranje enote), na že pred pripravljen prostor, po v naprej znanih navodilih prodajalca oz. monterja<
 • Vzpostavitev povezave med zunanjo in notranjo enoto, do 5m razdalje
 • Priključitev toplotne črpalke na že pred pripravljene inštalacije, po v naprej znanih navodilih prodajalca oz. monterja
 • Zagon toplotne črpalke in predstavitev delovanja toplotne črpalke uporabniku
 • Odšteto subvencijo Ekosklada, glede na lokacijo objekta

Splošni pogoji: 

 • Cene v cenikih so z vključenim 9,5% DDV
 • Objavljene cene veljajo za območje Republike Slovenije, za vsa ostala območja se cene določajo na povpraševanje
 • Cenik velja od 1.3.2018 do preklica oz. objave novega cenika 
 • Objavljene slike toplotnih črpalk se lahko razlikujejo glede na izbran tip TČ
 • Pridržujemo si pravico do morebitnih sprememb končnih cen, glede na zahtevnost montaže pri posameznih objektih 
 • Pred nakupom prodajalec in kupec podpišeta pogodbo, s katero jasno določita vse pogoje, dolžnosti in pravice, za zaščito obeh strani