Oskrbovana stanovanja

Za kvalitetno, samostojno in varno bivanje

Eko obnova

Zavedamo se pomembnosti učinkovitih stavb v našem okolju, zato izbiramo stare in dotrajane stavbe, ki so izgubile svoj pravi namen. Stavbe energetsko obnovimo in poskrbimo, da dobijo nov namen.

Z namenom

Naš cilj je obudit stare in propadajoče stavbe ter tako obudit življenje v njih. Vsaki stavbi želimo dati najboljši namen za prihodnost, da bo še  dolga leta služila skupnosti in tako nikoli več samevala ali propadala. 

Kvalitetno bivanje

Srce vsake stavbe so njeni prebivalci, zato se pri vsakem projektu potrudimo za njihovo popolno udobje. Poskrbimo za maksimalno udobje bivanja stanovalcev v sami stavbi in njeni okolici ter tudi skupnosti.

Kaj ponujajo oskrbovana stanovanja?

Varen dom

Oskrbovana stanovanja so namenjena starejšim in zato je celotna zgradba projektirana glede na njihove potrebe za varno in kar se le da samostojno bivanje.

Samostojnost in oskrba

Namen teh stanovanj je, da omogočijo kar najdaljšo samostojno bivanje. Zato je stanovalcem zagotovljena vsa pomoč in oskrba, ki bi jo lahko potrebovali.

Aktivna skupnost

Pri vsakem objektu se potrudimo zagotoviti tudi socialno angažiranost in izvajalce različnih aktivnosti ter tako  poskrbimo za aktivnost stanovalcev. 

Projekt Oskrbovanih stanovanj Črnomelj

Arrow
Arrow
Slider