Toplotne črpalke 

Ogrevalne rešitve nove generacije, ki obnovljive in brezplačne energijske vire (zrak) uporabljajo za ogrevanje in hlajenje doma ter pripravo tople vode. Razmišljate o toplotni črpalki za ogrevanje vašega doma in ne veste katero izbrati? Zaupajte nam potrebne podatke in mi vam bomo pripravili izbor  toplotnih črpalk. 

V podjetju eVision se držimo načela, da vsako stranko obravnavamo individualno in tako ponudimo zares pravo rešitev za ogrevanje vašega doma. Pomagamo vam poiskati najboljšo rešitev za ogrevanje vašega doma ali pa poslovnega objekta. Ker je vsak dom drugačen in ker so tako različne tudi vaše potrebe po ogrevanju, imamo pripravljen pester izbor kakovostnih in zanesljivih toplotnih črpalk. Tako vam lahko ponudimo kvalitetne rešitve, ki so stroškovno učinkovite in okolju prijazne ter primerne za vse vrste objektov.  

Kako deluje?

Zračna toplotna črpalka zajema svež zrak, ki ga nato pošlje v cevi, napolnjene s hladilnim sredstvom (kot pri hladilnikih). Zajeta toplota nato samodejno preide v vodo, ki jo lahko uporabi vaš ogrevalni sistem. Zadostila bo tudi vsem potrebam po sanitarni vodi. Izpopolnjena tehnologija vam ponuja trajnostno alternativo sistemom ogrevanja na olje, utekočinjen naftni plin in elektriko.