Toplotne črpalke

Toplotne črpalke - Ogrevalna rešitev nove generacije, ki obnovljive in brezplačne energijske vire (zrak) uporablja za ogrevanje in hlajenje doma ter pripravo tople vode.

Panasonic je prejel prestižno nagrado Good Design Award, ki se podeljuje za odličnost v zasnovi izdelkov. Prejeli so jo zaradi izjemne učinkovitosti in prihranka Panasonicovih notranjih enot All in One in Bi-Bloc. Zahvaljujoč preprosti in čisti zasnovi ter funkcionalnosti je linija Aquarea idealen sistem toplotnih črpalk za uporabo v gospodinjstvih. 

Toplotne črpalke zrak-voda serije Aquarea so namenjene za uporabo v gospodinjstvih in v komercialne namene. Serija Aquarea ponuja velik razpon zmogljivosti toplotnih črpalk od 3kW pa vse do 16kW in tako predstavlja najobsežnejšo serijo na tržišču. Aquarea rešitve so primerne za novogradnje, obnovitvene projekte, so stroškovno učinkovite in okolju prijazne.

Kako deluje?

Zračna toplotna črpalka Aquarea zajema svež zrak, ki ga nato pošlje v cevi, napolnjene s hladilnim sredstvom (kot pri hladilnikih). Zajeta toplota nato samodejno preide v vodo, ki jo lahko uporabi vaš ogrevalni sistem. Zadostila bo tudi vsem potrebam po sanitarni vodi. Panasonic-ova najnovejša tehnologija vam ponuja trajnostno alternativo sistemom ogrevanja na olje, utekočinjen naftni plin in elektriko.

Poglejte in raziščite našo ponudbo toplotnih črpalk Panasonic AQUAREA. Tukaj boste našli dodatne razloge zakaj izbrati prav Panasonic AQUAREA toplotno črpalko in to ravno pri nas...